Wij bieden

Lease auto
Werken vanuit huis mogelijk
Vakantiegeld

Onze recruiter

Koen Mathijssen

Over ons

Claerhout Aluminium
In het Belgische Harelbeke vind je het trotse Belgische familiebedrijf Claerhout Aluminium. Een betrouwbare partner voor professionals in de dak- en projectbouw. De organisatie is producent en leverancier van Dakranden & Dakrandsystemen, Muurafdekplaten, Balustrades en Gevelbekleding. Claerhout staat bekend als ‘Premium Brand’ door superieure kwaliteit te combineren met uitzonderlijke toegevoegde waarde. Hoe ze dit doen? Claerhout heeft het hele proces in eigen hand; ontwikkeling, productie, lakken&coaten, transport, training en plaatsing.

Rijke historie, prachtige toekomst
Zoals het hoort bij een écht familiebedrijf is ook Claerhout ooit begonnen in een oude schuur. In 1982 is Joel Claerhout gestart en na de overname van zijn zoon Filip Claerhout is het bedrijf verder geprofessionaliseerd. In 2015 heeft de jonge ondernemer Jef Wilmots het bedrijf overgenomen en is de organisatie verder gegroeid. Met een duidelijke visie, sterke kernwaarden en flinke investeringen is Claerhout uitgegroeid tot een succesvolle internationale speler met 55 enthousiaste en loyale medewerkers. De cultuur is nooit veranderd; familiair, professioneel, vooruitstrevend en nuchter.

Claerhout Aluminium in Nederland
Inmiddels heeft Claerhout zijn eerste succesvolle stappen gezet op de Nederlandse markt. Waar in België het volledige productengamma wordt verkocht, richt de organisatie zich in Nederland op de productgroep Dakranden & Dakrandsystemen. De aanpak van Claerhout is eenvoudig. Listen, Innovate, Grow…. Door te luisteren naar wat de markt vraagt worden de juiste producten ontwikkeld. Ook voor de Nederlandse markt zijn er specifieke producten ontwikkeld omdat ze bij Claerhout weten dat er verschillen zijn tussen de bouw in België en Nederland. Jij wordt de eerste Nederlandse accountmanager en hét gezicht van Claerhout op de Nederlandse markt.


Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatieprocedure
Online interview Kennismaking met Claerhout Online assessment Laatste gesprek bij Claerhout