Over ons

Het Goese Lyceum Oranjeweg moedigt leerlingen aan om het beste uit zichzelf te halen. Goed onderwijs is de basis, daarnaast biedt de school tal van extra programma’s, projecten en activiteiten waarmee leerlingen hun talenten op allerlei gebieden kunnen ontwikkelen; technisch, talig, cultureel, muzikaal en wiskundig. Leerlingen kunnen (inter)nationaal erkende certificaten behalen, die een waardevolle aanvulling kunnen zijn op het diploma. 

Naast dit uitgebreide aanbod aan (extra-)curriculaire activiteiten staat de school ook bekend om de bijzondere sfeer. Het Goese lyceum is ervan overtuigd dat een prettige leeromgeving waar respect en oog is voor elkaar, onontbeerlijk is voor de ontwikkeling van elke leerling. Ook in de dagelijkse organisatie van de school is zichtbaar oog en respect voor elkaar. Natuurlijk is het halen van het diploma belangrijk maar ook sociale- en persoonsvorming is van groot belang.

Het Goese Lyceum .. een school voor uitdagend onderwijs, waar we rekening houden met de interesses en capaciteiten van leerlingen!

Een "leuke" school:
Een actieve leerlingenvereniging Vlam die veel activiteiten organiseert, aandacht voor kunst & cultuur, dans en muziek,drama, toneel, sport- en spelactiviteiten.