Waarom onze organisatie

Wij hebben een hoge medewerkerstevredenheid en hebben het keurmerk 'Beste werkplek' verdiend!
Aandacht voor een goede onboarding: we vinden het belangrijk dat collega's goed landen binnen itsme.
Successen worden samen gevierd d.m.v. personeelsfeesten, nieuwjaarsrecepties en borrels!

Wij bieden

Verschillende trainingen: je bent de regisseur van jouw eigen ontwikkeling.
Winstuitkering
Korting op bedrijfsfitness

Onze recruiter

Over ons

Wat doet itsme? 

Wij zijn een familiebedrijf. Goed voor jaren aan ervaring, waarmee we onze klanten in de industrie technisch ondersteunen. We helpen eindgebruikers, machine- en modulebouwers en technisch installateurs vooruit met een breed aanbod aan elektrotechnische en mechanische producten en oplossingen.

Wij helpen veelzijdig

Nu innovatie onze wereld elke dag verandert, zijn onze klanten op zoek naar nieuwe manieren. Sommigen vinden zichzelf opnieuw uit, anderen worden meer en meer specialist. Waar het op neerkomt, is dat elk bedrijf graag op de voorgrond blijft en daarom helpen we onze klanten succesvol te zijn en te blijven. Als distributeur met een specifieke toegevoegde waarde, verlichten we onze klanten door te fungeren als totaalleverancier van producten, oplossingen en diensten. We leveren de juiste producten in de juiste hoeveelheid op het juiste moment en op de juiste plaats tegen een goede kwaliteit. Daarnaast ondersteunen we onze klanten met vergaande technische kennis. We hebben bijvoorbeeld ervaren technische consultants op het gebied van Industrial Automation, Lighting Technology en Connected Business die graag met onze klanten meedenken in de beste oplossing. “Making You Succeed” is  hoe wij onze klanten succesvol willen laten zijn en mede door onze Solutions-afdelingen kunnen wij de klant iets extra’s bieden dat zorgt voor een aantoonbaar langdurige relatie. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de DISCA-awards: de verkiezing van de beste industriële leveranciers van Nederland. In 2021 hebben onze klanten ons uitgeroepen tot de beste distributeur in Nederland, in 2022 waren we opvolger en ook in 2023 stonden we in de finale!

Iets voor jou?

Tel dat alles bij elkaar op en je kunt gerust stellen dat itsme per unieke situatie specifieke oplossingen biedt. Gericht op het succes van onze klanten, die we helpen met overtuiging, ervaring en kwaliteit. We zijn inmiddels met zo’n 400 medewerkers, verspreid over Nederland. Verder zijn we actief in België en Spanje. Kom jij ons versterken, weet dan dat je terechtkomt bij een familiebedrijf met een cultuur waarin we samen voor het beste gaan. Met alle ruimte voor jouw talenten en alle ruimte om te werken aan het succes van onze klanten. Bouw je mee?



Onze waarden

Respect
Als itsme medewerker sta ik open voor gevoelens en meningen van anderen en ga ik hier begripvol mee om.
Communicatie
Ik communiceer gestructureerd en in een begrijpelijke taal, zodat het publiek tot wie de boodschap gericht is, het begrijpt. Een idee, argument of boodschap breng ik vlot en met gemak over.
Discipline
Als itsme medewerker houd ik mij aan afspraken, procedures, planningen, voorschriften en tijdslimieten. Daarbij voeg ik mij naar het beleid en de procedures van de organisatie.
Integriteit
Als itsme medewerker handel ik naar eer en geweten, met besef van de normen en waarden van het individu en de organisatie.
Luisteren
Ik ben in staat om uit (non)verbale informatie belangrijke boodschappen op te pikken. Dit doe ik door middel van doorvragen op gegeven informatie. Om zo na te gaan of men hetzelfde bedoelt.
Openstaan voor feedback
Ik trek lering uit feedback van anderen en ben ik bereid om gemaakte fouten of tekortkomingen te erkennen. Hierbij stel ik mij kwetsbaar op, om daarmee de eigen valkuilen beter in beeld krijgen.
itsme zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen!
Nathalie Posno
Nathalie Posno Sales Assistant

Bij Itsme zijn de volgende 14 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je stuurt jouw cv en eventuele motivatiebrief op.
Telefonische screening
Je wordt gebeld voor een korte, telefonische kennismaking.
Eerste interview
Je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek op locatie.
Assessment
Je wordt uitgenodigd voor een online iScreen assessment bestaande uit persoonlijkheidsvragenlijsten (en een IQ-test afhankelijk van de functie).
Tweede interview
Je wordt uitgenodigd voor een tweede kennismakingsgesprek op locatie.
Aanbod
Je ontvangt een arbeidsvoorwaardenvoorstel vanuit itsme.
Aangenomen
Je start in jouw nieuwe, uitdagende functie!
Onboarding
Je neemt deel aan een centraal onboardingsprogramma op ons hoofdkantoor, bestaande uit verschillende onderdelen: een warm welkom, het proces van aanvraag tot factuur en evt. C4C en SAP trainingen.
Proeftijd
Wij hanteren een proeftijd van één maand waarin getoetst wordt of jij goed op je plek zit.