Over ons

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche. Oranjedak is onderscheidend in creativiteit, is vernieuwend en gaat voor vertrouwen en zekerheid, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, partnership (stelt de klant centraal) en professionele advisering.
 
Oranjedak telt 5 vestigingen (Zwijndrecht, Wateringen, Amsterdam, Best, Heteren) met meer dan 150 professionals die samen garant staan voor een totaalconcept in duurzame dak-oplossingen, zowel in aanleg als in beheer en onderhoud. Oranjedak werkt aan innovatie, duurzaamheid en veiligheid.
 
Werken bij Oranjedak
Vakmanschap en betrokkenheid van onze medewerkers zijn beslissend voor de tevredenheid bij onze klanten en ons succes. Daarom heeft Oranjedak een scherp oog voor groei, veiligheid en welzijn van haar medewerkers en wordt het vergroten van kennis, prestaties en betrokkenheid gestimuleerd.
 
Oranjedak is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en voert haar activiteiten veilig, duurzaam en milieuvriendelijk uit, in overeenstemming met de meest actuele wet- en regelgeving. Andere speerpunten van onze organisatie zijn klantvriendelijkheid, kostenefficiency, een platte organisatiestructuur en een heldere, open en integere stijl van zaken doen. Oranjedak is VCA**, ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd.